Transport si retururi

Livrarea produselor

Comenzile plasate pe site-ul https://der-mag.ro/ se livreaza prin compania de curierat rapid Fan Courier, doar pe teritoriul Romaniei.

Livrarea se efectueaza in maxim 3-4 zile lucratoare pentru produsele aflate in stoc si 15-30 de zile pentru produsele ce reprezinta comanda speciala. Livrarea se face de luni pana vineri, in intervalul 9:00-18:00, la adresa specificata de dumneavoastra.

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 300 lei, transportul este oferit gratuit. Pentru comenzi cu valoare mai mica de 300 lei, se percepe o taxa de transport de 15 lei.

Atentie: In cazul in care adresa  dumneavoastra nu se afla in aria de acoperire a transportatorului Fan Courier, cumparatorul trebuie sa accepte livrarea in cel mai apropiat hub Fan Courier.

Daca ai comandat un produs de pe https://der-mag.ro/, iar livrarea nu corespunde descrierii si specificatiilor mentionate pe site, sau produsul a suferit modificari din cauza transportului, poti returna produsul in maxim 14 zile de la primirea comenzii si vei primi banii integral inapoi. Astfel de situatii sunt foarte rare insa, daca se intampla ne dorim sa le rezolvam in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care nu se poate gasi o rezolvare, pe cale amiabila, cu siguranta va putem oferi o rambursare integrala a platii.

In acest moment, acceptam doar plata cu cardul prin operatorul de plati online MobilPay ( NETOPIA Payments ). In cazul unor eventuale returnari momenetare, aceasta se va face pe acelasi card de pe care a fost facuta plata initiala. Mentionam ca procesul de returnare monetare (refund) poate dura pana la 3-5 zile bancare.

Consumatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un produs sau sa renunte la acesta, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr. 34/2014, perioada de returnare a unui produs expira in termen de 14 zile din ziua in care consumatorul intra in posesia fizica a produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, cu toate accesoriile.

In cazul in care consumatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va trebui sa completeze online formularul de retur ce se regaseste la adresa: Formular retur

Dupa completarea formularului, returnarea produselor se poate face prin orice firma de curierat preferata de consumator. Coletele nu se pot expedia prin Posta Romana. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Returnarea produselor prin curier se va face in termen de 14 zile calendaristice de la transmiterea solicitarii de retragere / returnare. Se recomanda returnarea produselor cu optiunea verificare colet la livrare.

In vederea expedierii coletului va rugam:

  • ambalati corespunzator produsele pe care doriti sa ni le trimiteti, astfel incat acestea sa nu se deterioreze in timpul transportului (puteti sa folositi ambalajul trimis de noi) si mentionati pe exteriorul coletului numarul facturii de achizitie;
  • pachetul trebuie sa contina o copie a facturii fiscale de cumparare a produsului si cererea de retur;
  • coletele se trimit catre Eldeiry Company SRL, cu sediul social in Bulevardul Lacul Tei Nr. 107, Sectorul 2, București, Romania, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/16158/24.11.2020, cod unic de inregistrare fiscala 43372890..

Costurile generate de returul produselor vor fi suportate de consumator, astfel, in momentul returnarii produselor, consumatorul va trebui sa achite costul de transport, fara a opta pentru serviciul de ramburs.

Nu vor fi acceptate coletele care au fost trimise fara completarea formularului de retur sau trimise cu plata ramburs.

Cheltuielile de returnare si costurile serviciilor associate, deja executate la momentul livrarii si platii comenzii, respectiv costurile de livrare, ramburs, comisioanele bancare si cele pentru plata online vor fi suportate de consummator. Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de retragere din Contract, dar nu inainte de data receptionarii bunurilor.

Produsele returnate nu compenseaza o comanda plasata ulterior.

web hosting gazduire site hosting romania gazduire domenii gazduire site gazduire web redactare articole gazduire e-mail gazduire website gazduire email gazduire website agentie web design oferta creare site web